För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Laxsida med örtigt kryddtäcke

Ingredienser
1 sida lax
2 påsar Dilmah Infusion Ingefära Citrongräs
Salt
Svartpeppar
1 msk chiliflakes
Rivet skal från 1/2 ekologisk citron

Gör så här
Sätt ungen på 225 grader på övervärme.
Lägg laxen på en plåt och börja med att salta rikligt.
Snitta tepåsarna och häll ut innehållet över laxen. Tillsätt sedan malen svartpeppar, chiliflakes och citronskal.
Gnid in alla ingredienserna ordentligt i laxen.

Sätt in plåten i ugnen i ca 10 min. Stäng därefter av ugnen och låt laxen vila i 6-9 min. Redo att serveras!
Servera med en matig sallad och en kall god sås.

Prova att krydda med olika smaker av Dilmah Infusion.

Filtrera & sortera Filtrera & sorteraAntal artiklar 3
Antal artiklar 3
Sortera
Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan