För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Macarons Berry Explosion

Ingredienser:

130 g mandelmjöl
130 g florsocker
3 äggvitor
120 g strösocker
1 tsk vaniljessens

Gör så här

Vispa äggvitorna med elvisp till ett hårt skum. Tillsätt strösockret lite i taget tills det blir ett vitt glansigt skum. Sikta i mandelmjöl och florsocker. Rör om försiktigt tills allt blandas. Tillsätt vaniljessens. Rör om. Klä en plåt med bakplåtspapper. Lägg smeten i en spritspåse och spritsa ut rundlar som är 3 cm i diameter. Låt vila tills ytan har stelnat lite (ca 30 min). Du ska kunna röra vid ytan utan att fingret blir kladdigt. Grädda i 150 grader i ca 15 minuter. Ta bort bakplåtspappret från plåten och låt svalna. Ta försiktigt bort kakorna från papperet.

Berry Explosion fyllning
Intredienser:

4 påsar Dilmah Organic Berry Explosion
1,5 dl vatten
150 g Philadephiaost
75 g smör (Rumstempererat)
125 g florsocker.

Gör så här

Brygg ett starkt te i 15 min. Ta bort tepåsarna och häll vätskan i en kastrull. Koka försiktigt bort så att endast två matskedar återstår. Låt svalna. Vispa smör och färskost fluffigt. Tillsätt florsocker. Rör ner te essensen. Vispa tills det blandar sig. Tillsätt mer florsocker om den blir för lös. Fyll en sprits med smörkräm och spritsa ett centimeter tjockt lager på undersidan av hälften av kakorna. Sätt ihop med den andra hälften. Förvara i kyl till servering.

Filtrera & sortera Filtrera & sorteraAntal artiklar 2
Antal artiklar 2
Sortera
Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan